Sjelle Autogenbrug et moderne Autoophug

Erfaring og kvalitet i centrum 

Kvalitet

Hos Sjelle Autogenbrug sætter vi kvalitet som centrum for alt, hvad vi foretager os. Dette er ikke blot kendetegnende for de reservedele, vi tilbyder, men også i vores rådgivning, service, levering m.v. Med en gennemgående høj kvalitet sikrer vi os din fulde tilfredshed og skaber rammerne for, at du også vælger os næste gang, du har brug for en leverandør af autoophug. 

Vi mener, at høj kvalitet skaber de bedste kundeoplevelser, og vi er aldrig bedre end vores sidste kundes vurdering. 

Vores speciale er nyere biler med 1-2 års levetid, og dette er din garanti for højeste kvalitet. For at give dig det bedste, lægger vi vægt på, at vores biler ikke overskrider en alder af maksimum fem år. Særligt inden for varevogne får du fagspecialiseret viden hos os, da vi inden for autoophug har gjort varevogne til ét af vores fokuspunkter.

Hos os skal du ikke lede efter de gode fund, vi har biler og reservedele til enhver smag og er vant til at tilfredsstille selv de mest kræsne købere.

Har vi mod forventning ikke hvad du mangler, gør vi brug af vores landsdækkende netværk til at søge på dine vegne. Dette koster dig ikke noget, men er blot én af de mange gode servicer du får hos Sjelle Autogenbrug.   

Erfaring

Sjelle Autogenbrug beskæftiger 12 medarbejdere, som alle er uddannet mekanikere eller har anden relevant faglært uddannelse. Vores hold af medarbejdere er fagligt sammensat ud fra, hvordan vi bedst giver vores kunder og øvrige interessenter det bedste inden for autoophug.

Med mere end 30 års erfaring inden for autoophug møder vi yderst sjældent en forespørgsel, som vi ikke har håndteret før. Vi servicerer udover private forbrugere mange professionelle værksteder og skadescentre, hvorfor vi har oparbejdet stor ekspertise i at tilfredsstille selv de mest forskellige behov og henvendelser.

Når du henvender dig til os, sørger vi for at imødekomme dit unikke behov. Vi lytter til dig og skræddersyer vores servicer efter dine ønsker.

For os handler den gode oplevelse ofte om personlig betjening, hvorfor vi lægger vægt på at stille skrapt på dit behov for hjælp.

Find det du mangler hos os 

Uanset hvad du mangler, så hjælper vi dig videre. Vi har gennem 30 års erfaring oparbejdet stor ekspertise i at servicere med at finde, montere reservedele samt vejlede kunder med vidt forskellige behov. Har du et særligt behov eller mangler du en særlig reservedel, tager vi altid gerne imod udfordringen med at hjælpe dig videre.

Vi har et bredt udvalg af alt inden for autoophug og sørger hele tiden for at være leveringsdygtige med de mest efterspurgte reservedele. Så mangler du en brugt motor, en gearkasse, et sæt døre, sæder eller dæk og fælge? Uanset hvilke reservedele du mangler, ser vi frem til at hjælpe dig med at finde dem.

Du kan søge i vores lager online (se nedenfor) og du er også velkommen til at henvende dig personligt til os. Vores medarbejdere sidder klar til at hjælpe dig på tlf. nr. 86 95 43 44.

Søg i vores lager online – nemt og hurtigt

For at gøre det nemmest muligt for dig, har vi hos Sjelle Autogenbrug lagt alle vores reservedele og biler online. Du kan søge i hele vores lager og med ganske få klik danne dig et komplet overblik over, hvad vi ligger inde med.

Der er to muligheder for at søge i vores lager. Begge har unikke fordele, men vigtigst af alt sparer du tid uanset hvilken du vælger. Du finder en beskrivelse af hver søgemulighed neden for:

Søg på bilmærke

Er du interesseret i at finde reservedele ud fra ét eller flere specifikke bilmærker, skal du blot klikke på det ønskede bilmærke her på forsiden eller under søg reservedele. Du finder her de mest populære bilmærker, mens du finder samtlige bilmærker ved at klikke på muligheden Vis alle. Denne valgmulighed er angivet til sidst.

Under hvert bilmærke står samtlige modeller listet, så du hurtigt og overskueligt danner dig et overblik. Ved derefter at vælge årgangen på bilen præsenteres du for alle de reservedele, som passer til din bil. Når du har valgt den reservedel, som du har brug for, har vi gjort det muligt for dig at nærlæse relevante informationer såsom dens stand, årgang, km. tal m.v. online.

Du sparer hermed tid, da du får indblik i alle relevante oplysninger med det samme. Ønsker du at bestille den fundne reservedel, klikker du yderst til højre på symbolet med et brev. Efterfølgende udfylder du listen med dine personlige oplysninger og sender disse til os. Vi henvender os kort tid efter til dig for at bekræfte dit køb.

Så snart du har bekræftet handlen over for os, sender vi varen af sted til dig. Se handelsbetingelser  

Søg med søgefelterne

Det er muligt for at dig at søge efter en reservedel ved hjælp af en søgning som fri tekst, hvor du f.eks. søger på motor, dør eller forkofanger. Ved at søge på en specifik del sparer du tid, da du hurtigt og nemt får præsenteret den afdeling af vores lager, som du har interesse for.

Under hver reservedel får du præsenteret relevante informationer, såsom stand, antal kørte km og årgang. For at give dig det bedste beslutningsgrundlag har vi også billeder af reservedelene, så du ved selvsyn kan vurdere kvalitet, stand m.v. Det er vores måde at vise gennemsigtighed på, så vi sikrer din tilfredshed.

Inden for autoophug har vi et landsdækkende netværk, hvor vi samarbejder med øvrige kvalitetsorienterede autoophuggere. Mangler de eller vi reservedele, finder vi disse hos hinanden, uden at du som kunde naturligvis mærker noget til dette ekstra leveringsled.

Pro søgning er henvendt til disse kolleger inden for autoophug, hvor de hurtigt søger på reservedele via et ottecifret nummer. Som privat kunde kender du som oftest ikke dette nummer, hvorfor du med størst fordel anvender søgemuligheden som fri tekst.

Er der en reservedel eller andet som du ikke kan finde på vores lager, kan du med stor fordel ringe direkte til en af vores medarbejdere. Vi kan nemlig have det, du mangler, liggende på vores plads eller også er delen eller bilen endnu ikke lagt online.

Du kan kontakte os direkte på tlf. nr. 86 95 43 44. Vi sidder klar til at hjælpe dig videre.

Sjelle Autogenbrug et moderne Autoophug 

Hvad kan genbruges inden for autogenbrug? 

De fleste dele fra biler og varevogne kan med store fordele genbruges. Ved at genbruge opnår du økonomisk en fordel, samtidig med at du skåner miljøet (læs mere om miljøvenlighed under Autogenbrug skaber miljøvenlighed).

Før vi sælger reservedele videre som autogenbrug, undersøger vi hver del dybdegående ud fra en række lovmæssige krav. For at sikre høj kvalitet og fuld funktionsevne tester vi endvidere hver del ud fra interne retningslinjer, som giver vores kunder og samarbejdspartnere tryghed ved delens tilstand.

Når vi modtager biler og varevogne kan disse være i vidt forskellige tilstande, eftersom nogle har været impliceret i ulykker eller andre belastende omstændigheder. At kvalitetskontrollere alle de reservedele, vi ønsker at genbruge, er derfor af afgørende betydning.

Vi genbruger kun de bedste reservedele, og er du i tvivl om en reservedels tilstand, har vi anmærket samtlige dele i vores lager med kvalitetskoder. Når du søger efter en reservedel hos os, kender du derfor til alle relevante specifikationer på forhånd, så du ved præcis, hvad du bestiller.

Specialiseret inden for nyere biler/varevogne

Hos Sjelle Autogenbrug har vi specialiseret os inden for nyere biler og varevogne. Vi beskæftiger os primært med biler som er 1-2 år gamle, og som nogle af de få inden for autogenbrug har vi en aldersgrænse på alle køretøjer på maks. 5 år.

Dette sætter en solid kvalitetsstandard for vores reservedele og gør, at vi har mulighed for at tilbyde dig autogenbrug af højeste kvalitet.

Ønsker du mere viden omkring, hvordan vi tester reservedele, bedes du kontakte os på tlf. nr. 86 95 43 44. Vores døre er endvidere altid åbne over for besøg inden for vores normale åbningstid.

Autogenbrug er miljøvenlighed 

Når vi modtager biler og varevogne, som f.eks. har været impliceret i trafikulykker, er disse beskadigede i varierende omfang. Oftest er et køretøj kun beskadiget enkelte steder, hvor det til gengæld er i så voldsom grad, at det ikke er økonomisk tilrådeligt at udbedre skaderne. I stedet bliver bilen sendt til os af skadelidtes forsikringsselskab, hvorefter vi afmonterer de bedste reservedele og påbegynder en skrotning.

På denne måde sikrer vi, at mindst muligt fra den beskadigede bil går til spilde samt at miljøet påvirkes minimalt.

I håndteringen af disse beskadigede biler er det yderst vigtigt samt et lovmæssigt krav, at afmonteringen af reservedele og den efterfølgende skrotning foretages af autoriserede autoophuggere. Biler og varevogne indeholder forskellige væsker, som alle skal håndteres korrekt lovmæssigt af hensyn til det omkringliggende miljø.

Efterladte biler på restepladser, i naturen m.v. udgør en massiv miljøbelastning, da disse udover ovenstående væsker også indeholder batteri og skadelige tungmetaller. Bliver du opmærksom på en efterladt bil, bedes du straks kontakte din kommune eller politi, som efterfølgende vil forsøge at tage kontakt til den registrerede ejer. 

Miljøhensyn vægtes højest

Sjelle Autogenbrug er din garanti for miljøvenlighed. Vi er statsgodkendte til at håndtere miljøbeskyttelse ved skrotning (se statsgodkendelse) og har yderligere strenge interne retningslinjer for at sikre en gennemgående miljøkontrol i enhver arbejdsopgave.

Er du interesseret i at se, hvordan vi tager vare på miljøet samt høre mere om vores miljøinteresser, er du velkommen til at aflægge os et besøg. For at give dig størst udbytte ved et besøg, bedes du på forhånd kontakte os for at aftale en tid for dit besøg. Herved afsætter vi tid af til at vise dig rundt samt svare fyldestgørende på dine spørgsmål.

Kontakt os på tlf. nr. 86 95 43 44, så finder vi sammen en besøgstid.

Brugte reservedele

Spar tid og find hvad du mangler 

Hos Sjelle Autogenbrug har vi brugte reservedele til ethvert behov, hvorfor vi også har de reservedele du mangler. Vi får dagligt nye dele føjet til vores omfattende lager og sørger hele tiden for at have de mest efterspurgte reservedele tilgængeligt.

Du har adgang til vores lager online via bl.a. siden søg reservedele, hvor du både kan søge efter en specifik brugt reservedel via søgning som fri tekst eller via et specifikt bilmærke.

Ved en fri tekst søgning skal du blot angive, hvilken reservedel du mangler, hvorefter du bliver præsenteret for vores lagerbeholdning på tværs af bilmærker. Ønsker du at se hvilke brugte reservedele vi har på baggrund af hvert bilmærke, vælger du først bilmærket og derefter modellen.

Kan du ikke finde en bestemt brugt reservedel i vores lager online, kan du med fordel kontakte os. Selvom vi dagligt opdaterer vores lager, modtager vi i løbet af en dag adskillige brugte reservedele, som grundet travlhed ikke tilføjes lageret før dagens afslutning.

Når du kontakter os med en forespørgsel på en bestemt brugt reservedel, undersøger vi vores plads og senest indkomne biler for at finde, hvad du mangler. Hvis vi ikke selv har delen, gennemsøger vi markedet på dine vegne samt henvender os til vores netværk af kvalitetsbevidste autoophuggere. Vi finder altid, hvad vi leder efter.

Vores medarbejdere er altid klar til at hjælpe dig videre samt svare på dine spørgsmål. Få hjælp til at finde hvad du mangler på tlf. nr. 86 95 43 44.

Brugte reservedele af højeste kvalitet 

Når du handler brugt, kan alderen på den brugte reservedel have betydning. Jo ældre en del er, jo flere slidskader kan denne have, hvilket naturligvis forringer den samlede kvalitet. Som køber er du derfor interesseret i at kende til reservedelens alder, så du sikrer dig, at du trods delens status som brugt bestiller den ønskede høje kvalitet.

For at tilbyde den højst mulige kvalitet inden for brugte reservedele har vi nyere biler og varevogne som vores speciale. Hovedparten af de biler du finder hos os har en levetid på 1-2 år, mens vi har en aldersgrænse på maks. 5 år på indkomne køretøjer. Denne grænse har vi sat for at sikre en gennemgående høj kvalitet, så vi ved hver afsendelse af en vare står 100% inde for reservedelens stand.

Kvalitetskoder

Du finder ved hver reservedel hos Sjelle Autogenbrug en kvalitetskode, som indikerer delens samlede stand. Denne information finder du i den sidste kolonne under stand.

Formålet med kvalitetskoderne er at skabe fuld klarhed over standen på vores brugte reservedele, så du ved, hvad du køber. Yderligere er hensigten også at skabe et sammenligningsgrundlag for dig, hvormed du i større grad har mulighed for at sammenligne og dermed finde den rigtige reservedel til dit behov.

Har du spørgsmål til vores kvalitetskoder eller ønsker du hjælp til at finde den bedste reservedel? Hos os er du i centrum, og vi står derfor altid til din rådighed på tlf. nr. 86 95 43 44.

Husk dette ved henvendelse 

Når du henvender dig til os, tager vi altid udgangspunkt i dit unikke behov. For at hjælpe dig bedst, beder vi dig have dit registreringsnummer klar ved henvendelse, da dette giver os grundlæggende oplysninger at arbejde videre ud fra. Ud fra registreringsnummeret identificerer vi bl.a. din bils alder, motortype samt andre relevante oplysninger.

Ved at oplyse dit registreringsnummer arbejder vi både hurtigere og mere effektivt, og dette kommer i sidste ende dig som kunde til gode. Ikke alene får du dine brugte reservedele hurtigere, du slipper også for at modtage fejlforsendelser.

Så husk altid at have registreringsnummeret klar, så kommer vi hurtigere i mål.

Fordelene ved brugte reservedele 

Der er adskillige fordele ved at handle brugte reservedele fremfor at købe nye. De fleste af vores reservedele er af nyere alder, eftersom vi har specialiseret os inden for biler og varevogne med en historik på kun 1-2 år. Som nogle af de ganske få inden for branchen for brugte reservedele har vi fastsat en aldersgrænse på maks. 5 år, hvilket sikrer os en høj kvalitetsstandard på alle vores brugte reservedele.

Neden for har vi angivet to af de største fordele ved at handle brugte reservedele.

Økonomiske fordele

Ved at erhverve brugte fremfor nye reservedele kan du opnå en stor økonomisk gevinst. At købe en brugt reservedel betyder langt fra, at du får en dårligere kvalitet, da flere af vores reservedele kommer fra nyere biler og varevogne. Er du i tvivl om en vares kvalitet, bør du altid bruge kvalitetskoden til at sikre dig en sikker handel. 

Vores biler og varevogne har ofte været impliceret i trafikulykker, hvor køretøjerne er beskadigede i svær grad. Det er derfor for omkostningstungt for skadelidte og dennes forsikringsselskab at udbedre skaderne, hvorfor den sendes til os.

Det giver dig mulighed for at erhverve reservedele, som på papiret er brugte reservedele, men i praksis er nye i forhold til det øvrige marked. Et tænkt eksempel er, hvis en bil påkøres bagfra med høj hast, hvilket beskadiger bilen, så denne ikke kan køre videre og yderligere er uøkonomisk at reparere. Bilens bagbro m.v. er medtaget, mens forbro, motor og øvrigt materiel foran på køretøjet ikke har lidt skade, hvorfor du bl.a. har mulighed for at købe en yderst billig brugt motor af høj kvalitet.

Ren samvittighed

En anden fordel ved at handle brugte reservedele er den reducerede miljøbelastning, som du er med til at skabe samt trække i en positiv retning. Hvis alverdens kunder udelukkende efterspurgte nye reservedele, ville det efterlade uanede mængder af brugte reservedele til skade for miljøet.

Det er samtidig også optimalt som forbruger at finde en reservedel som passer til ens bils øvrige stand, alder m.v., fremfor at skulle erhverve en ny del. På grund af sammensætningen af den danske bilpark bliver mange brugte reservedele genanvendt, eftersom der er kontinuerlig efterspørgsel efter stort set alle typer dele.

Hos Sjelle Autogenbrug gør vi en aktiv indsats for at tage hensyn til samt beskytte vores omkringliggende miljø. Som autoophugger har vi et stort miljøansvar, da vi håndterer farlige væsker og komponenter som ved ukorrekt håndtering skader miljøet i betydeligt omfang.

Ønsker du at høre mere om, hvordan vi i praktisk tager vare på miljøet, er du velkommen til at ringe på tlf. nr. 86 95 43 44.