SJELLE AUTOGENBRUG

Sjelle Autogenbrug er en moderne genbrugsvirksomhed, der lever op til de gældende miljøkrav for vores type virksomhed.
Genbrug af reservedele fra biler er en gevinst for miljøet. Det er alt afgørene at du aflevere din gammel bil til en autoophugger og ikke en skothandler så der er stumper til den næste.  

Vi er ISO 14001 certificeret til at kunne modtage din udtjente bil. Vi afmelder på få minutter din bils nummerplader gratis mens du venter. 

Sjelle Autogenbrug - din leverandør af kvalitets genbrugs-reservedele

Sjelle Autogenbrug er en moderne genbrugsvirksomhed med fokus på kvalitet. Vi har mange reservedele på lager fra nyere biler med lavt kilometer-tal. Vi leverer den rigtige varer til det aftalte tidspunkt.

Sjelle Autogenbrug er en familieejet virksomhed. Vi beskæftiger i dag 12 medarbejdere, som alle er uddannet mekanikere eller har en anden relevant faglært uddannelse. Vores medarbejdere har alle mange års erfaring i ophugger-branchen og har en stor viden omkring kvalitets genbrugs-reservedele. 

Genbrugs reservedele er ikke kun noget, som skrues af gamle, udslidte bilvrag. Det er ofte dele fra ret nye skadede biler som det forsikringsmæssigt ikke kan betale sig at reparere. Og hvorfor smide motoren, gearkassen, kofangeren eller lygterne væk, når de er så gode som nye, blot fordi bilen er blevet skadet?
 
Det er de bedste reservedele fra hver bil som afmonteres, kvalitets-kontrolleres og opmærkes til vores online-lager. Kvalitetskontrollen sikrer, at reservedelene er i orden. Den korrekte opmærkning gør det muligt for kunderne at bestille lige præcis den reservedel, som de mangler.  

Der er mange fordele ved en genbrugs reservedel. Der er penge at spare, pas-form, funktion og kvalitet fra genbrugs reservedelene er præcis den samme som den oprindelige original reservedel.

Genbrug er ikke bare en miljømæssig, men også en økonomisk, gevinst for både samfundet og den enkelte bilejer. Så ved at købe genbrugs reservedel kan du som bilejer være med til at skåne både miljøet og valutabalancen.