Handelsbetingelser

Hos Sjelle Autogenbrug er du i sikre hænder hele vejen fra din indledende henvendelse til den bestilte vare møder din tilfredshed ved levering. Uanset hvilken viden du har om reservedele, autogenbrug m.v., tager vi udgangspunkt i dit behov og skræddersyer vores hjælp og vejledning efter dig.

Betaling

Alle priser er angivet i DKK. inkl. moms. ab lager. Prisen på fragt er 118,75 DKK. inkl. moms. Ved fragt til ikke-brofaste øer kontakt os på 86954344 for fragtpris.
Beløbet trækkes først på kontoen, når varen afsendes fra Sjelle Autogenbrug I/S. 

Levering inden for 24 timer

Når du bestiller en vare hos os, får du på hverdage den leveret inden for 24 timer. Vi afsender straks varen efter din bestilling, hvorefter den som oftest bliver fragtet om natten af vores fragtmand, så du kan modtage det bestilte den efterfølgende dag. Ved bestilling i weekender og på helligdage behandles ordren førstkommende hverdag.

Ved bestilling angiver du den adresse, som du ønsker at modtage varen på. Ved levering på ikke-brofaste øer kontakt os venligst angående fragtpris og levering. 

Du bør altid kontrollere varens stand, når du modtager denne på leveringstidspunktet. Dette er for at sikre dig, at du ikke accepterer modtagelse af en vare, som har lidt skade under fragten. Såfremt du opdager en skade eller mangel ved varen, bør du nægte modtagelse, hvorefter varen sendes retur til os. Vi tager os derefter af det videre forløb med fragtmanden, uden at du behøver involveres i dette.

Du kan med fordel kontakte os, såfremt varen ikke lever op til dine forventninger ved leveringstidspunktet. Udover at finde årsagen til varens skade, finder vi nemlig en ny vare, som sendes til dig med det samme. 

På denne måde skal du ikke gøre andet end at oplyse os om situationen, hvorefter du inden for 24 timer på hverdage får den nye bestilling leveret. 

Returret

Modtager du en vare, som ikke opfylder dine forventninger, er du i din fulde ret til at sende denne retur. Før returnering bedes du kontakte os, så vi sammen sikrer, at betingelserne for en korrekt returnering er opfyldt. 

For at du kan returnere en vare, skal denne være i samme stand, som da du modtog leveringen. Det er af afgørende betydning, at du ikke selv forsøger at udbedre en mulig skade eller mangel ved varen, da dette kan betyde, at du mister din returret. 

Du skal i stedet kontakte os, så vi kan aftale de praktiske detaljer ved returneringen. Under denne samtale aftaler vi også, hvorvidt du ønsker en ny vare tilsendt som erstatning for den returnerede. At vi skal finde en ny vare til dig, koster naturligvis ikke ekstra, da det er en del af vores servicepolitik. 

Husk at du altid har 14 dages fortrydelsesret på alle varer købt hos os, så længe varen er i præcis samme stand som ved leveringstidspunktet.